Tūrisma triatlons Daugavas lokos.

 

DSC_5235DSC_1753 DSC_1107   DSC_1137

Dabas, tūrisma, sporta un vienkārši svaiga gaisa cienītājus aicina Daugavpils novada Tūrisma triatlons – sacensības aktīviem tūristiem, kuri varēs ne tikai pārbaudīt savus spēkus laivošanā, riteņbraukšanā un skriešanā, bet arī iepazīt novada tūrisma objektus un iesaistīties interaktīvos un atraktīvos uzdevumos. Pasākumu kā tradīciju iedibinājusi un šī gada 29. maijā atkal organizē Daugavpils novada pašvaldības aģentūra “TAKA”.

Tūrisma triatlona maršruts sākas Slutišķu ciemā, kur dalībnieki dosies ceļā kanoe laivās pa Daugavu. Desmit kilometrus lejpus Slutišķiem atrodas kempings “Ozianna”, kurā dalībniekus sagaidīs viņu velosipēdi – un ceļš gar Daugavu, kā arī pa mežiem un laukiem vedīs atpakaļ uz Slutišķu sādžu. Pēdējo pusotru kilometru garo triatlona posmu būs jāveic, paļaujoties tikai uz savām kājām – skriešus uz finišu pēc uzvaras!

Pasākuma organizētāji nodrošina dalībniekiem laivas un glābšanas vestes, balvas, dzeramo ūdeni un uzkodas finišā, kā arī feldšera, glābēju un tiesnešu pakalpojumus, tādēļ ir noteikta dalības maksa –  5 EUR no cilvēka līdz 25.05.2016., 7 EUR no cilvēka līdz 28.05.2016.,

10 EUR no cilvēka sacensību dienā. Dalībniekiem jāņem līdz savu velosipēdu. Jāpiesaka vismaz divi dalībnieki, jo piedāvātās laivas ir divvietīgas un trīsvietīgas. Laivu skaits ir ierobežots, tādēļ iesakām pieteikties laicīgi!

Pasākums būs interesants gan ģimenēm, gan jauniešiem, gan aktīviem senioriem – aiciniet līdzi draugus, kolēģus un ikvienu, kuram patīk ceļot un atklāt arvien jaunas un interesantas vietas mūsu skaistajā novadā. Tūrisma triatlonā var piedalīties jebkurš – ir nepieciešams vien velosipēds, vēlēšanās piedalīties un galvenais – labs garastāvoklis!

Precīzāku informācija par vietu, laiku un citiem jautājumiem lūdzam skatīt pasākuma nolikumā mājaslapās – www.daugavpilsnovads/lv-turisms, www.visitdaugavpils.lv; www.visku-estrade-stadions.lv.

Papildu informācija – pa e-pastu taka@dnd.lv vai zvanot pa tālruņiem 65476748, 29431360.

Uz tikšanos Tūrisma triatlonā 2016.gada 29. maijā, Daugavpils novadā!

Nolikums:  Triatlona shēma NolikumsTT2016