Izstāde “Atpūta un sports 2014”

 

 

P1100785 P1100788

Aizvadīta izstāde „Atpūta un sports 2014”

No 28.-30.martam Rīgā, izstāžu centrā Ķīpsala notika izstāde „Atpūta un sports 2014”, kas vienkopus pulcē tūrisma, aktīvā sporta, motosporta un atpūtas uz ūdens interesentus, kā arī dažādus tūrisma un sporta pakalpojuma sniedzējus, moto, velo, laivu, sporta inventāra tirgotājus. Šajā izstādē savu tūrisma piedāvājumu un aktīvās atpūtas iespējas prezentēja arī Daugavpils novads.

Šogad Daugavpils novada stendā uzsvars tika likts uz Višķu estrādes un stadiona  komplekso piedāvājumu, un pasākumiem tajā, tai skaitā Līgo brīvdienu noslēguma pasākumu Višķu estrādē 23.jūnijā. Izstādē tika prezentēti visi aktīvās atpūtas veidi, kas ir Daugavpils novadā, un piedāvājuma spektrs bija tiešām plašs – ūdens tūrisms, velotūrisms, aviotūrisms, izpletņlēkšana, kalnu slēpošana, piedzīvojumu trases, vieglatlētikas bāzes, sporta laukumi un daudz kas cits.  Izstādes laikā apmeklētājiem tika piedāvāti Daugavpils novada TIC sagatavotie jaunie tūrisma materiāli, tūrisma maršruts „Daugavpils novada zelta loks”, kuros apkopota aktuālākā informācija par tūrisma iespējām Daugavpils novadā. Daugavpils novada pašvaldības aģentūras „TAKA” apmeklētājiem piedāvāja izbaudīt „Lielās Līgo brīvdienas Daugavpils novadā”, kur tika apkopota informācija par aktīvās atpūtas iespējām, pasākumiem un apskates objektiem Daugavpils novadā piecos maršrutos, un bukletu par jauno Višķu estrādes un stadiona piedāvājumu – organizēt korporatīvos pasākumus, sporta svētkus, nometnes, koncertus, balles un citas aktivitātes.

Vislielāko interesi izstādes apmeklētājos raisīja informācija par braucienu ar plostiem pa Daugavu ko prezentēja pasākuma organizators Ilmārs Lociks, avioekskursijas ar audioģidu, kas  pagaidām vēl nav īpaši izplatīts atpūtas veids, bet kvalitatīvi attīstās, un velomaršruti, par kuriem izdeva bukletu sporta klubs Sniegpulkstenīte.